De juiste keuze voor grasmatten!

Berghman BVBA biedt u een totaalpakket aan: een professionele aanleg van uw tuin mét gebruik van kwalitatieve producten. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van grasmatten, compost en mollengaas.

Grasmatten

Gazonbedrijf Berghman bvba – Moorslede - Grasmatten

Het voordeel van grasmatten is dat uw tuin onmiddellijk groen is en uw gazon bestand is tegen droogte, wind en regen. Verder hebt u geen last van onkruid of kale plekken. Grasmatten kunnen intensief gebruikt worden. Slechts na 2 weken is het klaar voor uw spelende kinderen of een actieve hond.

Graszoden zijn de ideale oplossing wanneer u uw braakliggende terrein in één dag wilt omtoveren tot een oase van groen. Indien u bij ons grasmatten koopt, dient de bestelling vier dagen vooraf geplaatst te worden. De grasmatten zijn ook leverbaar aan huis.

Vandaag voor 12h bestellen, in de namiddag snijden we grasmmaten uit en de volgende
ochtend kunnen we ze leveren aan huis!!! 

Compost

Gazonbedrijf Berghman bvba – Moorslede - Compost

Compost is verrijkend en verbetert de structuur van uw bodem. Bovendien zorgt het ook voor organisch leven in de bodem en werkt het stimulerend. Compost kan aan huis geleverd worden per 0.5 m3.

Mollengaas

Kies voor antimollengaas om de mollen uit uw groen gazon te weren. Door het gaas horizontaal onder de grasmat te leggen, komt er bij u geen mol meer boven de grond! Hou hiermee wel rekening tijdens het verticuteren en andere tuinwerkzaamheden! Het mollengaas is gemakkelijk te knippen en heeft een maaswijdte van circa 2 x 2 cm.

Indien u geïnteresseerd bent, kijk dan zeker eens naar enkele impressies of contacteer ons voor een gratis offerte. Wij helpen u dan graag verder!

Gazonbedrijf Berghman bvba
Tuimelarestraat 15
8890 Moorslede - Belgiƫ
Ligging
Gsm: 0496 73 73 03
info@gazon-aanleg.be
BTW BE0842 647 809
Back to Top